Waarom de goedkoopste?

Bij de CV-ketel Concurrent bent u altijd verzekerd van de laagste prijsgarantie. Onze prijzen zijn altijd laag, en niet alleen omdat wij u graag als klant hebben. Maar ook omdat wij van mening zijn dat u hoort te betalen voor wat u krijgt, en niet meer dan dat.

Transparantie en duidelijke offertes, zonder fratsen

In tegenstelling tot veel andere aanbieders zijn alle prijzen op onze website inclusief BTW en installatiekosten. U weet dus direct waar u aan toe bent, en wordt niet achteraf nog eens met onverwachte extra kosten geconfronteerd. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt voor de aanschaf en installatie van een nieuwe CV-ketel, krijgt u duidelijk te zien krijgt wat u heeft besteld en waar u voor betaalt.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Ons doel is resultaten te leveren die in alle opzichten aan uw wensen voldoen. Met andere woorden: wij zijn pas tevreden als u dat bent! Daarbij zijn wij van mening dat goede kwaliteit niet onnodig veel hoeft te kosten, en daarom werken wij op basis van een vaste prijs. De prijs die u op onze website ziet is de daadwerkelijke prijs die u betaalt. En geen eurocent meer! 

Behalve het vervangen van uw CV-ketel voeren wij ook graag het jaarlijks onderhoud voor u uit. En uiteraard hopen wij dat wij u over vijftien jaar weer van een nieuwe ketel mogen voorzien. Dat gebeurt natuurlijk alleen als u tevreden bent. Daarom zijn wij de CV-ketel Concurrent.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U krijgt snel een persoonlijk advies op maat door de specialisten van CV ketel concurrenten