CV ketel kopen, installatiebedrijf in Lelystad

Bent u op zoek naar een goed adres voor de aanschaf van een nieuwe CV-ketel Lelystad? Bij de CV-ketel Concurrent zit u goed! U kunt bij ons terecht voor de levering en installatie van uw nieuwe ketel, alsmede voor onderhoud en reparaties. 

Een nieuwe CV-ketel 

De meeste huishoudens zijn zowel voor hun verwarming als voor hun warmwater voorziening afhankelijk van de CV-ketel. Dus wanneer deze het begeeft, is het zaak dat er zo snel mogelijk een oplossing wordt gezocht. Reparatie is vaak mogelijk, echter wanneer de ketel 10 jaar of ouder is, wordt vaak geadviseerd om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Dit is uiteindelijk voordeliger voor u, mede omdat nieuwere CV-ketels een stuk zuiniger met energie omgaan dan oude ketels. U kunt met een nieuwe ketel dus aardig wat gaan besparen op uw energiekosten! Dat neemt echter niet weg dat een nieuwe CV-ketel een behoorlijke investering vergt. Wij zijn ons er goed van bewust dat niet iedereen zich zo’n investering in één keer kan veroorloven, en daarom bieden wij verschillende financieringsmogelijkheden.

Koop, huur of financiering

Wanneer u het bedrag voor uw nieuwe CV-ketel in één keer kunt voldoen, is kopen de beste optie. U bent dan meteen eigenaar van het toestel. Wanneer uw situatie het niet toelaat om een dergelijke investering te doen, kunt u er voor kiezen om een CV-ketel te huren. Ook financiering middels het betalen van een vast laag bedrag per maand gedurende een vooraf vastgestelde periode behoort tot de mogelijkheden. U bent dan aan het einde van de looptijd eigenaar van het toestel, en bent altijd vrij om tussentijds af te lossen. Voordeel van huren en leasen is dat de onderhoudskosten bij de maandelijkse premie zijn inbegrepen. Voor gekochte CV-ketels bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van een voordelig onderhoudscontract

Ja, ik heb interesse in een CV-ketel Lelystad!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een nieuwe CV-ketel Lelystad, neemt u dan gerust even contact met ons op. Als dé verwarmingsspecialist van Flevoland en omstreken helpt de CV-ketel Concurrent u graag bij het uitzoeken van een ketel die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie. Ook kunnen wij de investering, de terugverdientijd en de besparingsmogelijkheden voor u in kaart brengen. 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U krijgt snel een persoonlijk advies op maat door de specialisten van CV ketel concurrenten