CV onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw CV-ketel is van essentieel belang voor uw wooncomfort en de levensduur van de installatie. Op deze pagina informeren wij u over het belang van periodiek onderhoud, en wat de CV-ketel Concurrent op dit gebied voor u kan betekenen.  

Waarom is CV-ketel onderhoud zo belangrijk?

Net als uw auto heeft ook uw verwarmingsinstallatie zo nu en dan wat onderhoud nodig. Sommige dingen, zoals het bijvullen van de CV-ketel en het ontluchten van de radiatoren en het expansievat, kunt u eenvoudig zelf doen. Maar voor de grote onderhoudsbeurt dient u altijd een specialist in te schakelen. CV-ketel onderhoud is niet alleen belangrijk om storingen te voorkomen, maar ook om te zorgen dat de installatie zo zuinig mogelijk blijft werken. Bovendien kan op deze manier ook de veiligheid gewaarborgd blijven. 

Wat wordt er tijdens een onderhoudsbeurt gedaan?

Tijdens zo’n grote onderhoudsbeurt wordt de verwarmingsinstallatie helemaal nagelopen. De werking van de CV-ketel en/of andere verwarmingsinstallatie-onderdelen worden gecontroleerd op slijtage en eventuele kleine defecten. Eventuele defecte onderdelen kunnen direct vervangen worden, en de installatie kan opnieuw worden afgesteld zodat hij weer zo zuinig mogelijk functioneert.

Wat kan de CV-ketel Concurrent voor mij betekenen?

De CV-ketel Concurrent biedt u de mogelijkheid om een service- en onderhoudsabonnement af te sluiten voor uw CV-ketel, voor een vast, laag bedrag per maand. Hiermee bent u verzekerd van periodiek CV-onderhoud door de beste vakmensen. Eén keer per jaar komt één van onze monteur uw CV-ketel en verwarming controleren en schoonmaken. Afhankelijk van het CV-onderhoudscontract betaalt u wel of geen materiaalkosten.

Ondanks het jaarlijkse onderhoud kan er natuurlijk altijd een storing optreden. Denk bijvoorbeeld aan een niet werkende thermostaat, een koude douche of een bevroren waterleiding. In dergelijk gevallen kunt u gewoon contact met ons opnemen, en zullen wij zo snel mogelijk een monteur naar u toe sturen. Hij zal er dan voor zorgen dat de storing snel wordt opgelost. U hoeft dan ook geen voorrijkosten te betalen.

Ja, ik wil meer weten over CV-onderhoud!

Heeft u nog vragen over CV-onderhoud, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een onderhoudsabonnement? Neemt u dan contact op met de CV-ketel Concurrent! Als dé verwarmingsspecialist van Flevoland en omstreken vertellen we u graag alles dat u moet weten. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U krijgt snel een persoonlijk advies op maat door de specialisten van CV ketel concurrenten