CV ketel kopen in Emmeloord? 

U bent op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige maar betaalbare CV-ketel Emmeloord? Dan bent u bij de CV-ketel Concurrent aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het goedkoop installeren, onderhouden en repareren van de meest energiezuinige CV-ketels.

Onze merken

De CV-ketel Concurrent is officieel dealer Remeha en Nefit, twee merken die al jarenlang bekend staan om hun energiezuinige en kwalitatief hoogwaardige CV-ketels. Wanneer u ons CV-ketel assortiment bekijkt, zult u zien dat er behoorlijk wat verschillende modellen verkrijgbaar zijn, met CW3, CW4, CW5 of CW6 comfortwaarde. De keuze voor een ketel is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het soort woning dat u heeft, hoe goed de woning geïsoleerd is, hoe groot de woning is, en of de CV-ketel alleen voor de verwarming nodig is of ook voor het leveren van warm water. Uiteraard adviseren wij u graag over welke CV-ketels geschikt zijn voor uw persoonlijke situatie; op die manier weet u zeker dat u een ketel aanschaft die het gewenste comfort levert en u tegelijkertijd helpt besparen op uw energiekosten. 

Onderhoud van uw CV-ketel

De gemiddelde CV-ketel maakt al snel zo’n 1000 branduren per jaar. En u kunt van een apparaat dat zo intensief wordt gebruikt, niet verwachten dat u er geen omkijken naar heeft. Om de levensduur van uw CV-ketel te verlengen en de veiligheid en energiezuinige werking van het toestel te waarborgen, adviseren wij om één keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren. U kunt hiervoor heel voordelig een onderhoudscontract bij ons afsluiten. U betaalt ons een vast, laag bedrag per maand, en wij komen één keer per jaar bij u langs om uw CV-ketel helemaal na te lopen en te controleren op eventuele defecten en slijtage. Zo heeft u geen onverwachte hoge kosten in één keer, en bent u altijd verzekerd van een goed onderhouden CV-ketel. En mocht u toch een keer met een storing geconfronteerd worden, dan staan onze vakmensen uiteraard voor u klaar!

Ja, ik heb interesse in een CV-ketel Emmeloord!

Voor elke situatie kan een specifiek verwarmingsplan nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Als dé verwarmingsspecialist van Emmeloord en omstreken helpt de CV-ketel Concurrent u graag verder met een advies op maat. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak! Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook. 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U krijgt snel een persoonlijk advies op maat door de specialisten van CV ketel concurrenten