Verwarming

Wanneer we over verwarming spreken, dan denkt u waarschijnlijk als eerst aan een CV-installatie. Maar er zijn tegenwoordig nog veel meer manieren om een aangenaam binnenklimaat in uw woning of bedrijfspand te realiseren. De CV-ketel Concurrent is dé verwarmingsspecialist van Flevoland en omstreken, en vertelt u graag meer over de voordelen. 

CV-installaties

Laten de prestaties van uw huidige CV-ketel te wensen over, of is het toestel tien jaar of ouder? Dan is ketelvervanging zeker de moeite waard. Niet alleen vanwege het verhoogde comfort dat een nieuwe ketel met zich meebrengt, maar ook vanwege het feit dat u met een moderne, energiezuinige ketel een mooie besparing op uw energierekening kunt realiseren. Ook op het gebied van radiatoren zijn tegenwoordig veel meer mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een design radiator aanschaffen die veel beter past bij uw interieur. 

Vloerverwarming

Steeds meer huishoudens stappen over op vloerverwarming. Vloerverwarming kan worden toegepast als bijverwarming (bijvoorbeeld om alleen de badkamer te verwarmen), maar ook als hoofdverwarming. U profiteert dan niet alleen van een gelijkmatige, aangename verwarming, maar ook van een aantrekkelijk rendement. 

Deskundig advies

Voor een aangenaam binnenklimaat is het van essentieel belang dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de betreffende ruimte. De moderne installaties die wij leveren en installeren zijn ver doorontwikkeld, waardoor de investering in relatie tot het rendement zeer interessant kan zijn. Met de juiste verwarmingsinstallatie realiseert u dus niet alleen verhoogd woon- of werkcomfort, maar ook een aanzienlijke besparing op uw maandelijkse energiekosten. Als de verwarmingsspecialist van Flevoland en omstreken helpt de CV-ketel Concurrent u graag bij het evalueren van uw huidige situatie en het opstellen van een op maat gemaakt verwarmingsplan.  

Ja, ik wil meer weten over verwarming!

Voor elk huishouden of bedrijf kan een specifiek verwarmingsplan nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Als dé verwarmingsspecialist van Flevoland en omstreken helpt de CV-ketel Concurrent u graag verder met een advies op maat. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak! Indien gewenst kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U krijgt snel een persoonlijk advies op maat door de specialisten van CV ketel concurrenten