CV ketel kopen in Gooi

De meeste mensen zijn zowel voor hun warmwater voorziening als voor de verwarming afhankelijk van hun CV-ketel. Is uw huidige CV-ketel aan vervanging toe? De CV-ketel Concurrent is hét adres voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, energiezuinige CV-ketel in het Gooi of omstreken.

Wat u moet weten over ketelvervanging

De gemiddelde CV-ketel gaat zo’n 10 tot 15 jaar mee. Veel mensen stellen de aanschaf van een nieuwe CV-ketel het liefst zo lang mogelijk uit. Maar wist u dat u met een nieuwe CV-ketel juist heel veel geld kunt besparen? De nieuwere CV-ketels gaan namelijk vele malen zuiniger met energie om dan oudere modellen. U kunt de investering voor een nieuwe ketel dus ook relatief snel weer terugverdienen, doordat u gaat besparen op uw energiekosten. Daarbij biedt een nieuwe CV-ketel vaak veel meer mogelijkheden en comfort, zeker wanneer u deze combineert met een slimme thermostaat. Bovendien kunt u met een nieuwe ketel de reparatiekosten voor uw oude ketel wegstrepen. Is uw huidige CV-ketel 10 jaar of ouder? Heeft u veel reparatiekosten? Of laten de prestaties te wensen over? Dan is het vervangen van uw CV-ketel de beste oplossing.

Advies op maat

Bij het aanschaffen van een nieuwe CV-ketel kiest u natuurlijk niet zomaar het eerste de beste exemplaar dat u tegenkomt. Het is vooral belangrijk dat u zich niet blind staart op de prijs van de ketel; op de lange termijn bent u vaak goedkoper uit met een ketel die wat duurder is in aanschaf maar wel zuiniger met energie omgaat. Er zijn een aantal factoren die meespelen bij de keuze van een nieuwe CV-ketel. Hierbij kunt u denken aan het soort woning dat u heeft, de grootte van uw woning, en uw behoefte om op meerdere plekken tegelijk warm water te kunnen tappen. 

Als CV-ketel specialist van het Gooi en omstreken helpt de CV-ketel Concurrent u graag met het kiezen van een CV-ketel die in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet. Daarbij kunnen wij de investering, terugverdientijd en besparingsmogelijkheden voor u in kaart brengen.

Ja, ik heb interesse in een CV-ketel Gooi!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat u door de CV-ketel Concurrent adviseren over de aanschaf van een nieuwe CV-ketel in het Gooi. Wij helpen u graag bij het realiseren van een comfortabel binnenklimaat en een optimale warmwater voorziening.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U krijgt snel een persoonlijk advies op maat door de specialisten van CV ketel concurrenten