Installatiewerk

Bent u op zoek naar een erkend installateur op het gebied van verwarmingsinstallaties, sanitair, (water)leidingen of riolering? De CV-ketel Concurrent is hét adres voor uiteenlopend installatiewerk in Flevoland en omstreken.

Verwarming installaties

Of het nu gaat om de installatie van een nieuwe CV-ketel, een slimme thermostaat of een compleet nieuw verwarmingssysteem inclusief leidingwerk, bij de CV-ketel Concurrent bent u altijd verzekerd van een gedegen eindresultaat. Ook voor reparaties en onderhoud van uw verwarmingsinstallatie zijn wij u graag van dienst. 

Sanitair & badkamer installatie

Bent u van plan om uw badkamer te verbouwen, of heeft u een nieuwbouwwoning gekocht waarbij u zelf mag bepalen hoe de badkamer eruit komt te zien? Laat u dan door de sanitair specialisten van de CV-ketel Concurrent adviseren! Wij komen graag bij u langs omuw wensen te bespreken en samen een ontwerp te maken voor de badkamer van uw dromen.

Riolering installatie & loodgieterswerk

Op zoek naar een specialist in loodgieterswerk in Lelystad of omstreken? Voor het aanleggen, aanpassen of vernieuwen van gasleidingen, waterleidingen en rioleringen kunt u gewoon bij de CV-ketel Concurrent terecht. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten op het werk dat wij bij u hebben aangelegd.

Ja, ik wil meer weten over installatiewerk!

Wilt u graag meer weten met betrekking tot installatiewerk, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact op met de CV-ketel Concurrent! U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0320 – 214701 of een mailtje sturen naar [email protected].

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U krijgt snel een persoonlijk advies op maat door de specialisten van CV ketel concurrenten