Loodgieters werk

We zijn ons vaak nauwelijks bewust van hoe afhankelijk we zijn van onze sanitaire installaties, totdat er eens iets kapot gaat. Wanneer dat gebeurt, is het belangrijk dat u direct een specialist inschakelt om het probleem te verhelpen. Ook voor loodgieterswerk kunt u terecht bij de CV-ketel Concurrent!

Reparaties riool etc.

De CV-ketel Concurrent is gespecialiseerd in alle denkbare loodgieterswerkzaamheden. Of u nu te maken heeft met een kapotte waterleiding, een lekkende kraan of een verstopte afvoer, wij zorgen ervoor dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt en u weer zorgeloos van uw sanitaire voorzieningen gebruik kunt maken. 

Onderhoud leidingen

Om ervoor te zorgen dat uw installaties naar behoren blijven functioneren en de kans op storingen tot een minimum te beperken, is het noodzakelijk in de zoveel tijd preventief onderhoud wordt uitgevoerd. De CV-ketel Concurrent biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben. Op die manier kunnen onze specialisten direct inspelen op slijtage of kleine defecten, en bent u altijd verzekerd van een goed werkende installatie.

Legionella preventie

Wanneer er langere tijd geen waterdoorstroming mogelijk is in (delen van) uw waterleidingnetwerk, dan loopt u het risico op de legionella bacterie. Deze bacterie duikt vaak op wanneer mensen terugkomen van een vakantie, of wanneer een woning een tijdje lang niet bewoond is geweest.

De legionella bacterie ontstaat in stilstaand water en verspreid zich via kleine waterdruppeltjes. Wanneer u deze waterdruppeltjes inademt, kunt u besmet worden met legionellagriep of de veteranenziekte. Deze kunnen soms zelfs fatale gevolgen hebben! Neem daarom geen risico en laat bij twijfel altijd een legionella onderzoek uitvoeren. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Ja, ik wil meer weten over loodgieterswerk!

Heeft u nog vragen over onze diensten op het gebied van loodgieterswerk, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met de CV-ketel Concurrent. De medewerkers van onze klantenservice helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U krijgt snel een persoonlijk advies op maat door de specialisten van CV ketel concurrenten