Radiatoren

Zonder radiatoren kan er geen warmteoverdracht plaatsvinden in uw woning of bedrijfspand. Uit onze ervaring blijkt echter dat veel mensen niet tevreden zijn met hun radiatoren; of ze werken niet zoals de bedoeling is, of het uiterlijk is niet naar wens. Als dé verwarmingsspecialist van Flevoland en omstreken kan de CV-ketel Concurrent beide problemen voor u oplossen!  

Is er geen alternatief voor die saaie radiatoren?

De meeste woningen zijn voorzien van conventionele radiatoren. Deze werken over het algemeen prima, maar zien er met hun grijze, saaie uiterlijk vrij onaantrekkelijk uit. We komen dan ook geregeld bij mensen binnen die hun radiatoren hebben verborgen achter gordijnen en bankstellen. Het probleem is dat dit allesbehalve bevorderlijk is voor de warmteoverdracht in de woning, en uiteindelijk alleen maar voor meer energiekosten zorgt. Een betere oplossing? Oriënteer u eens op een ander soort radiator! Er zijn tegenwoordig schitterende design radiatoren verkrijgbaar, in alle denkbare soorten, maten en kleuren. U kunt u een radiator aanschaffen die perfect in uw interieur past en niet langer verborgen hoeft te worden. 

Hoe kan het dat mijn radiatoren niet goed werken?

We krijgen geregeld van mensen te horen dat hun radiatoren niet goed of slechts gedeeltelijk opwarmen. Dat wordt doorgaans veroorzaakt doordat de radiatoren simpelweg niet goed ingeregeld zijn. Wanneer wij uw nieuwe stijlvolle nieuwe radiatoren bij u komen installeren, dan zorgen we er meteen voor dat deze waterzijdig worden ingeregeld. Dat wil zeggen dat de radiatoren zo worden ingesteld om ze van de juiste toestroom van warm water worden voorzien. Hierdoor kunt u niet alleen een aangenamer binnenklimaat realiseren, maar ook uw woning efficiënter verwarmen. En dat zorgt er weer voor dat uw energiekosten dalen! Uiteraard kunnen wij ook uw huidige radiatoren opnieuw voor u inregelen. 

Ja, ik wil meer weten over radiatoren!

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden op het gebied van radiatoren, of heeft u behoefte aan een advies op maat? Neem dan vandaag nog contact op met de CV-ketel Concurrent. Wij kunnen de mogelijkheden voor u inzichtelijk maken en u een bijpassende radiator bieden. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U krijgt snel een persoonlijk advies op maat door de specialisten van CV ketel concurrenten