CV ketel kopen in Almere

De CV-ketel Concurrent is hét adres voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare CV-ketel Almere. Wij kunnen voor u de levering, de installatie en het onderhoud van uw nieuwe CV-ketel verzorgen.

Ons assortiment CV-ketels

De CV-ketel Concurrent is officieel dealer van de merken Nefit en Remeha, en biedt een passende CV-ketel voor elke situatie en elk budget. Uw CV-ketel moet zeker 10 jaar mee kunnen, dus het is van essentieel belang dat u een ketel aanschaft die aansluit op uw wensen, uw behoeften en uw verbruik. Alle CV-ketel prijzen zijn inclusief BTW, arbeidsloon en materialen.

Installatie van uw CV-ketel

Uw nieuwe CV-ketel wordt op vakkundige wijze door ons geïnstalleerd. Na de installatie zal de monteur de CV-ketel direct goed voor u inregelen. Afhankelijk van de situatie neemt dit alles enkele uren in beslag. Het leidingwerk moet binnen één meter van de nieuwe CV-ketel aanwezig zijn. Is dit niet het geval, dan stellen wij graag een aangepaste maar scherpe offerte voor u op.

Onderhoud van uw CV-ketel

Net als uw auto heeft ook uw CV-ketel periodiek onderhoud nodig om goed, veilig en zuinig te blijven functioneren. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten voor uw CV-ketel. Wij komen dan één keer per jaar bij u langs om de CV-ketel helemaal na te lopen en schoon te maken, en eventuele versleten onderdelen te vervangen. Regelmatig onderhoud beperkt de kans op storingen tot een minimum, en zorgt voor een langere levensduur van uw CV-ketel. 

Ja, ik heb interesse in een CV-ketel Almere!

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot de aanschaf van een CV-ketel Almere, neemt u dan gerust contact met ons op. De CV-ketel Concurrent adviseert u graag over welke ketel met meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie, en kan u een aantrekkelijke offerte bieden voor zowel de ketel zelf als de installatie. 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U krijgt snel een persoonlijk advies op maat door de specialisten van CV ketel concurrenten