Koop, huur of financiering?

U ontkomt er niet aan dat wanneer bijvoorbeeld uw CV-installatie kapot gaat deze direct vervangen moet worden. Maar het aanschaffen van dergelijke verwarmingsinstallaties vergt vaak een aardige investering, en het is niet voor iedereen mogelijk om dat in één keer te voldoen. Wij van de CV-ketel Concurrent zijn ons hiervan bewust. Daarom bieden wij u drie verschillende financieringsvormen. 

CV-ketel kopen

Wanneer u ervoor kiest om een CV-ketel uit ons assortiment te kopen, dan dient het volledige bedrag voor de levering van de installatie te worden voldaan. De totaalprijs is doorgaans inclusief installatie en garantie. Zodra het bedrag voldaan is, bent u eigenaar van de geleverde installatie. 

CV-ketel huren 

Goedkoop een CV-ketel huren? Dat kan bij de CV-ketel Concurrent! Bij deze financieringsvorm kiest u er bewust voor om de aangeboden installatie te huren. Er kunnen verschillende redenen zijn om een CV-ketel te huren, u bent niet verplicht deze te vermelden. Wel zitten er bepaalde voorwaarde aan het huren van de aangeboden installaties. U huurt bijvoorbeeld altijd voor een minimale periode, vaak minimaal één jaar. Een groot voordeel van een CV-ketel huren is het feit dat de service en het onderhoud van de ketel in het huurcontract zijn opgenomen. U bent dus verzekerd van een installatie die altijd optimaal werkt, voor een vast bedrag per maand. U hoeft geen grote investering te doen maar beschikt wel over een goed werkende installatie van een erkende specialist. Wel dient u er rekening mee te houden dat u met deze financieringsvorm op geen enkele wijze eigenaar van het gehuurde kunt worden. 

CV-ketel financieren

U kunt ook kiezen voor financiering van uw nieuwe CV-ketel. Hierbij wordt de installatie geleverd en gemonteerd, en krijgt u ook periodiek onderhoud. U betaalt maandelijks een vooraf vastgesteld bedrag, dat wordt berekend aan de hand van de looptijd. U kunt het vergelijken met het leasen van een auto. Het voordeel van deze financieringsvorm is dat u na beëindiging van de looptijd eigenaar bent van de installatie. Mocht u de overeenkomst tussentijds willen beëindigen, dan is het mogelijk om het openstaande bedrag in één keer af te lossen.

Ja, ik wil meer weten over koop, huur en financiering!

Iedere situatie is uniek. Zeker als het gaat om het financieren van uw verwarmingsinstallatie. Tijdens een persoonlijk gesprek laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het financieren van onze installaties. We kunnen u meer vertellen over de verschillende financieringsvormen die wij bieden, en verstrekken advies over welke het beste passen bij uw financiële omstandigheden. Voor ieder budget zijn er passende installaties aanwezig. Neem gerust contact op met de CV-ketel Concurrent voor het maken van een afspraak. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U krijgt snel een persoonlijk advies op maat door de specialisten van CV ketel concurrenten