CV ketel offerte & kopen in Urk

De CV-ketel Concurrent is dé verwarmingsspecialist van Urk en omstreken. Wij leveren, installeren, onderhouden en repareren CV-ketels, radiatoren en thermostaten.

CV-ketels

De CV-ketel Concurrent is officieel dealer van Remeha en Nefit. Van deze merken leveren wij een ruime keuze aan modellen, zodat we voor elk huishouden een passende CV-ketel kunnen bieden. Uiteraard tegen een scherpe prijs! Er zijn meerdere factoren die bepalend zijn voor de keuze van een nieuwe CV-ketel. Hierbij kunt u denken aan het soort woning, de grootte van de woning, hoe goed de woning geïsoleerd is, en of er behoefte is om op meerdere plekken tegelijk warm water te kunnen tappen. Wij helpen u graag met een deskundig advies!

Radiatoren

Uw radiatoren zijn net zo belangrijk als uw CV-ketel; zonder kan uw woning tenslotte niet verwarmd worden! Uit onze ervaring blijkt echter dat veel mensen niet tevreden zijn met hun radiatoren; in sommige gevallen warmen ze heel langzaam of slechts gedeeltelijk op, in andere gevallen werken ze wel goed maar is men dusdanig ontevreden over het uiterlijk van de radiatoren dat zij ze achter meubels en gordijnen proberen te verstoppen. En dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor de warmteoverdracht! De CV-ketel Concurrent biedt u diverse stijlvolle (design)radiatoren die wél in uw interieur passen. Ook kunnen wij deze direct goed voor u inregelen, zodat elke radiator weer van de juiste toestroom van warm water wordt voorzien. 

Thermostaten

Een energiezuinige CV-ketel is een goed begin als u wilt besparen op uw maandelijkse energiekosten. Maar wist u dat een slimme thermostaat u ook kan helpen om geld te besparen? Slimme thermostaten kunnen dankzij handige apps ook op afstand worden bediend, bijvoorbeeld via uw smartphone of tablet. U kunt de thermostaat dus op afstand aansturen, waardoor u veel energie kunt besparen. Wij adviseren u graag over welke thermostaat het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Ja, ik heb interesse in een CV-ketel Urk!

Wilt meer weten over onze diensten en producten? Neemt u dan contact op met de CV-ketel Concurrent; onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen! Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een nieuwe CV-ketel Urk. 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U krijgt snel een persoonlijk advies op maat door de specialisten van CV ketel concurrenten