7 jaar garantie, extra zekerheid

Van geen enkel merk zijn zoveel HR-ketels verkocht als van Nefit. Niet voor niets, het merk staat voor zekerheid.  U kunt erop vertrouwen dat u met een Nefit een kwalitatief hoogwaardige verwarmingsketel in huis haalt waar u jarenlang plezier van zult hebben. Maar juist omdat een verwarmingsketel lang mee moet gaan, kunt u bij de CV-ketel concurrent gratis gebruik maken van extra zekerheid. Zo sluit u onverwachte verrassingen in de toekomst uit.

Gratis 7 zeven jaar garantie bij cvketel concurrent

Extra zekerheid gratis 2+5 jaar garantie


Een verwarmingsketel doet elke dag zijn onopvallend zijn werk. Periodiek onderhoud is daarbij noodzakelijk om goed functioneren te garanderen. Maar ook dan kan het voorkomen dat er tussentijds toch onderdelen vervangen moeten worden.
Wilt u onverwachte kosten voor onderdelen uitsluiten? Bij ons kunt u die extra zekerheid krijgen door de garantie te verlengen.


Verlengde garantie op onderdelen


Zonder meerprijs krijgt u bij ons 5 verlengde garantie op de onderdelen van uw Nefit HR-ketel. Dat betekent dat onderdelen die onverhoopt in die periode moeten worden vervangen voor onze rekening zijn. De verlengde garantie volgt ná de twee jaar fabrieksgarantie van Nefit. In totaal heeft u dan dus 7 garantie op de onderdelen. Deze garantie dekt alle essentiële onderdelen binnen de mantel van uw Nefit HR-ketel.

 

Verlengde garantie op onderdelen:

Extra zekerheid gratis 7 jaar garantie

 • 7 jaar (2 jaar fabrieksgarantie + 5 jaar verlengde garantie)

Voorwaarden

 • De verlengde onderdelengarantie kan worden afgesloten op alle Nefit HR-ketels, met uitzondering van Nefit TopLine HR70 / HR100 en Nefit Baseline.
 • Het verlengen van de garantieperiode is alleen mogelijk direct bij aankoop.
   De garantie geldt alleen bij inachtneming van deonderhoudsvoorschriften van de fabrikant. Vraag naar onze service- en onderhouddiensten.
   
 • De garantie geldt niet voor eventuele accessoires en externe apparatuur (boiler, thermostaat, expansievat, leidingwerk etc.) Voorrijkosten en arbeidsloon zijn niet inbegrepen.
 • Bij Nefit TrendLine en Nefit TopLine HR-ketels geldt standaard 15 jaar garantie op de warmtewisselaar.
   
 • Bij Nefit ProLine HR-ketels geldt standaard 10 jaar garantie op de warmtewisselaar.
   
 • Niet gedekt zijn reguliere  slijtageonderdelen: ionisatiepen, gloeiplug, ontstekingspen, (glas)zekeringen en pakkingen.

 

Aanvullende informatie

 

Download de flyer

Download de algemene voorwaarden

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U krijgt snel een persoonlijk advies op maat door de specialisten van CV ketel concurrenten